معرفی سفیر یا نمایندگی
صدور گذرنامه اولین بار


صدور اولين گذرنامه

 

توجه : مدارک مشروحه ذیل جهت افرادی است که تاکنون به هیچ وجه گذرنامه ایرانی اعم از مفقوده ، غیر معتبر ، قدیمی و ... نداشته و به عنوان همراه در گذرنامه والدین یا همسر نیز نبوده اند .

مدارك لازم:

۱- یک برگ درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۱] برای صدور اولين گذرنامه
۲- اصل شناسنامه جديد و تصويرهای (کپی) تمام صفحات شناسنامه (شناسنامه افراد بالای ۱۵ سال بايد عکسدار باشد)
برای ايرانيان بالای ۱۵ سال که دارای شناسنامه فاقد عکس ميباشند بايد ابتدا نسبت به [تعويض شناسنامه پانزده ساله ها] یا [عکسدار کردن شناسنامه] اقدام شود. چنانچه شناسنامه درخواست کننده قديمی باشد ابتدا بايد نسبت به [تعويض شناسنامه قديمی] خود اقدام نمايد.
۳- اصل کارت  اقامت و يک برگ تصوير آن. 
*- اشخاصی كه دارای گذرنامه غیرایرانی می باشند، بجای اصل اجازه اقامت بايد مدارك "الف" و "ب" را ارائه نمايند)
 الف - دو برگ درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۲] برای اقرار به باقی ماندن در تابعيت جمهوری اسلامی ايران
 ب-  يک برگ تصوير از کارت تابعیت  (پشت و رو) ویک برگ تصویر از  گذرنامه هلندی .
۴- دو قطعه عکس جديد ۴×۳ تمام رخ، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده  و عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد
۵- افرادی که بطور غيرمجاز از ايران خارج شده اند بايد مدارك "ج" و "د" را نيز ارائه نمايند
ج- درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۹] برای بررسی خروج غير مجاز
د- درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۱۰] برای اجازه خروج عابرين غيرمجاز مقيم خارج از كشور
۶- اصل و تصوير برگ پايان خدمت يا معافی يا درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۴] برای اجازه خروج يك بار در سال (برای مشمولين خدمت سربازی ومتولدين ۱۳۳۸ به بعد که خدمت سربازی را انجام نداده و يا معافيت ندارند و قبل از تاريخ ۲۹ اسفندماه ۱۳۸۲ از کشور خارج شده و به مدت دو سال اقامت داشته اند .

*-  واريز [ هزينه] در بخش کنسولی با دستگاه PIN

توجه: مشخصات لاتین مندرج در گذرنامه صرفا بر مبنای حروف انگلیسی تنظیم و غیر قابل تغییر می باشد و در صورت مغایرت نمایندگی مسئولیتی در قبال آن نخواهد داشت. 
توجه: کارت ملی‌ نیز مورد نیاز می‌باشد.

 

هموطنان عزیزی که برای بار اول به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن مراجعه می نمایند فرم تشکیل پرونده را به صورت خوانا و کامل تکمیل نموده و به مامور کنسولی ارائه نمایند .

 

 

وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر