معرفی سفیر یا نمایندگی
تجدید گذرنامه

تجديد گذرنامه

در موارد زير گذرنامه تجديد می‌ گردد (گذرنامه جديد صادر ميشود):

- پايان يافتن اعتبار  پنج ساله یا ده ساله گذرنامه قبلی.
- درخواست شخصی متقاضی با ارائه دلیل موجه مبنی بر تعویض گذرنامه معتبر.
- پرشدن صفحات گذرنامه قبلی.
- تغييريافتن نام و نام خانوادگی و يا تاريخ تولد به استناد شناسنامه ايرانی.
 - لازم بذکر است گذرنامه های قدیمی از تاریخ 1387/4/1 تمدید نمی گردد  و  دارندگان این نوع گذرنامه بایستی مدارک صدور گذرنامه ذیل را تکمیل نمایند .

- مدارك لازم:
۱- یک برگ درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۱] برای تجديد گذرنامه
۲- اصل گذرنامه و تصوير(کپی) از صفحات ۱ تا 6 (گذرنامه های پنج ساله) یا از صفحات 1تا 11 (گذرنامه های قدیمی ) و تصوير صفحه مربوط به آخرين خروج از ايران
۳- اصل شناسنامه جديد و  تصوير(کپی) از تمام صفحات شناسنامه (شناسنامه افراد بالای ۱۵ سال بايد عکسدار باشد)
۴- دو برگ اصل و تصویر کارت اقامت چینی
*  اشخاصی كه دارای گذرنامه چین می باشند، بجای اصل اجازه اقامت مدارك قسمت "الف" را ارائه نمايند:
الف:
 * دو برگ اقرارنامه تكميل شده شماره [۱۰۲] مبنی بر باقی ماندن به تابعيت جمهوری اسلامی ايران
* یک برگ تصوير از کارت تابعیت چینی  (پشت و رو) ویک برگ تصویر از  گذرنامه چینی.
۵- يک برگ درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۳] برای تغيير محل اقامت و صدور اجازه خروج مكرر
۶- اصل و تصوير کارت پايان خدمت يا معافی(فقط برای هموطنان غير مشمول) يا درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۴] مبنی بر اجازه خروج ويژه مشمولين (برای مشمولين خدمت سربازی ومتولدين ۱۳۳۸ به بعد که خدمت سربازی را انجام نداده و يا معافيت ندارند و قبل از تاريخ ۲۹ اسفندماه ۱۳۸۲ از کشور خارج شده و به مدت دو سال اقامت داشته اند . )
۷- دو قطعه عکس جديد ۴×۳ تمام رخ، غيرفوری، غيربرقی، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد
۸- اصل شناسنامه، تصوير(کپی) تمام صفحات شناسنامه و 2 قطعه عکس از همسر و يا فرزندان ( فقط درصورتي که متقاضی ثبت مشخصات همسر و يا فرزندان تا 18 سال  در گذرنامه هستيد)

مدارک لازم جهت همراه نمودن همسر و فرزند/فرزندان زیر ۱۸ سال:
* درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۱۱] برای همراه نمودن همسر و يا فرزند/ فرزندان
اين در خواستنامه بايد توسط شوهر برای همراه نمودن همسر يا توسط پدر برای همراه نمودن فرزند در گذرنامه پدر يا مادر تکميل و در محل سفارت امضاء شود. 
* اصل شناسنامه همراه/همراهان در گذرنامه و تصوير(کپی) تمام صفحات شناسنامه آنان
* دو قطعه عکس  رنگی جديد ۴×3 (عکس ها بدون عینک و کلاه و زمینه سفید - عکس بانوان با حجاب اسلامی) 
*- يک برگ تصوير از کارت اقامت (پشت و رو) و یا یک برگ تصویر از گذرنامه غیر ایرانی .

*-  واريز [ هزينه] در بخش کنسولی با دستگاه PIN

form

هموطنان عزیزی که برای بار اول به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن مراجعه می نمایند فرم تشکیل پرونده را به صورت خوانا و کامل تکمیل نموده و به مامور کنسولی ارائه نمایند .

 

 

 

وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر