معرفی سفیر یا نمایندگی
تغییر محل اقامت از ایران به چین

 

تغییر محل اقامت از ایران به چین

 

- اجازه خروج مكرر بمنظور سهولت در مسافرت و تردد ايرانيان مقيم خارج از كشور فقط توسط سفارت خانه‌ها و سرکنسولگری های جمهوری اسلامی ايران در خارج از کشور صادر می‌ گردد.
- ايرانيانی که دارای اقامت معتبر بوده و در خارج از کشور سکونت داشته باشند، می‌ توانند نسبت به تعویض گذرنامه و همزمان تغییر محل اقامت از ایران به چین و گرفتن اجازه خروج مکرر اقدام کنند.
- *توجه 
   از تاریخ 1386/9/1  در گذرنامه جدید مهر خروج مکرر چاپ نمی گردد هموطنان مقیم چین که محل اقامت مندرج در گذرنامه کشور چین قید شده است می توانند به دفعات  به ایران ورود وخروج داشته باشند بشرطی که مدت اقامت ایشان کمتر از یک سال باشد . 
-  هموطنان مقیم چین و دارای گذرنامه بشرطی که کشور محل اقامت در صفحه 3 گذرنامه چین قید شده است می توانند يكسال در ايران توقف داشته باشند، در صورت اقامت بیش از یک سال  پس از اخذ نامه مبنی بر مقيم بودن در چین و اجازه خروج يکباراز ايران از اداره گذرنامه و رواديد وزارت امورخارجه و ارائه آن به اداره كل گذرنامه نيروی انتظامی وپرداخت عوارض خروج می توانند از كشور خارج شوند.
- بر طبق ماده ۱۰۰۵ قانون مدنی محل اقامت زن محل اقامت شوهر است.

مدارك لازم:
۱ - یک برگ درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۳] و { 105} برای تغيير محل اقامت و اجازه خروج مكرر(برای هموطنان غيرمشمول)
۲- اصل و تصوير گواهی پايان خدمت يا معافی (برای متولدين ۱۳۳۸ به بعد)
۳ - اصل گذرنامه ويک برگ تصوير(کپی) از صفحات ۱ تا ۸ گذرنامه های قدیمی و تصوير صفحه مربوط به آخرين خروج از ايران (گذرنامه های جدید صفحات 1 تا 5 )
*- درصورتيكه آخرين خروج همراهان درخواست کننده با گذرنامه ديگری بوده آن گذرنامه نيز بايد ارسال شود
۴- اصل و تصوير کارت  اقامت در چین و يا يک برگ تصوير کارت تابعیت چین  ( پشت و رو) يا يک برگ تصویر گذرنامه چینی
* - مدرکی که مشخص کنند محل اقامت شوهر در چین باشد .(فقط برای بانوان متأهل درخواست کننده)
۵- یک قطعه عکس جديد ۴×۳ تمام رخ، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد.
۶-  واريز [هزينه]   در بخش کنسولی با دستگاه  PIN

form

هموطنان عزیزی که برای بار اول به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن مراجعه می نمایند فرم تشکیل پرونده را به صورت خوانا و کامل تکمیل نموده و به مامور کنسولی ارائه نمایند .

 

 

 

وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر