معرفی سفیر یا نمایندگی
صدور برگه عبور

 

صدور برگ عبور

 

برای ايرانيان فاقد گذرنامه که قصد بازگشت به ايران را دارند و دارای مدرک شناسائی معتبر و عکسدار ايرانی ميباشند، به منظور بازگشت به ايران، در صورت درخواست کتبی متقاضی، برگ عبور صادر مي گردد.
- مدت اعتبار برگ عبور از تاريخ صدور  حداکثر 20 روز مي باشد
- افرادی که دارای مدرک شناسائی معتبر و عکسدار ايرانی  نيستند بايد با بستگان خود در ايران تماس حاصل نمايند تا آنها مدارك شناسائی لازم را به وزارت امورخارجه، اداره گذرنامه و روادید (ساختمان شماره ۳) برده تا در آنجا راهنمایی گردند.

مدارك لازم:
۱- درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۸] برای برگ عبور
درخواست کننده با مراجعه به سفارت ضمن تکمیل درخواستنامه و ارائه مدارک لازم  برگ عبور را دریافت می نماید.
۲- اصل  شناسامه  عکسدار  درخواست کننده و همراهان  (در صورت وجود همراه)
۳- دو قطعه عکس جديد ۴×۳ تمام رخ، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد از همراهان بالای ۲ سال (در صورت وجود همراه) که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد
۴- اصل بليط تائيد (OK) شده به مقصد ايران و تصویر آن.
۵- شرح چگونگی گم شدن گذرنامه و مدارک ایرانی  در يک برگ با ذکر نشانی درخواست کننده در ایران و چین

form

هموطنان عزیزی که برای بار اول به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن مراجعه می نمایند فرم تشکیل پرونده را به صورت خوانا و کامل تکمیل نموده و به مامور کنسولی ارائه نمایند .

 

 

وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر