معرفی سفیر یا نمایندگی
معافیت کفالت

معافيت کفالت

 

 

مدارک لازم بر اخذ معافيت کفالت

 

1- اصل شناسنامه و دو سري کپي خوانا از کليه صفحات شناسنامه

 

 2-اصل گذرنامه و يک سري کپي خوانا از کليه صفحات آن (حتي صفحات سفيد)

 

 3- اصل کارت اقامت و دو سري کپي خوانا از پشت و رو آن

 

 4- شش قطعه عکس 3*4 جديد بدون کلاه و عينک و درج مشخصات در پشت آن

 

 5- گواهي ترک تحصيل و يا فراغت از تحصيل و يا اخراج از تحصيل و در صورت داشتن تحصيلات دانشگاهي ارائه ريز نمرات (به تفکيک هر سال) و ذکر شروع و پايان تحصيل و درج آخرين مدرک تحصيلي

 

 6- تکميل کليه فرمهاي ضميمه

 

 

  • درموارديکه فرد بستگاني در خارج از کشور نداشته باشد بايستي پس از تکميل وامضاء قسمت اوليه ، فرم را جهت تکميل مشخصات بستگان و امضاء آن و همچنين تائيد فرم توسط کلانتري محل به ايران ارسال نموده و پس از دريافت آن به همراه ساير مدارک تحويل سفارت نمايد.

 

 

7- تکميل فرم وکالتنامه (در صورتيکه پيگيري از سوي بستگان درجه يک ، پدر، مادر،خواهر و يا برادر باشد نيازي به تکميل آن نمي باشد.(

 

 8- در صورت تکميل فرم وکالتنامه واریز بانکی مبلغ مندرج در فهرست هزينه های خدمات کنسولي به حساب جاری سفارت

 

 9- پاکت برگشت تمبردار (به ارزش 22یوان) با نشانی دقیق متقاضی جهت بازگشت اصل مدارک 

فرم درخواست معافیت کفالت از اینجا

فرم تحقیق وضعیت

فرم استشهادیه و تاییدیه وضعیت مشمول

 

وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر