معرفی سفیر یا نمایندگی
تحصیل تابعیت ایران

 


تحصیل تابعیت جمهوری اسلامی ایران

 

ماده 979 قانون مدنی

اشخاصی که دارای شرایط ذیل باشند می توانند تابعیت ایران را تحصیل کنند :
 به سن هجده سال تمام رسیده باشند .
 پنج سال اعم از متوالی یا متناوب در ایران ساکن بوده باشند . 
 فراری از خدمت نظامی نباشند .
 در هیچ مملکتی به جنحه مهم یا جنایت غیر سیاسی محکوم نشده باشند . 
در مورد فقره دوم این ماده مدت اقامت در خارجه برای خدمت دولت ایران در حکم اقامت در خاک ایران ست 

« مدارک لازم » 

1.         تکمیل ، امضاء و ارایه یک نسخه پرسشنامه متقاضیان تحصیل تابعیت ایران

2.        اصل و دو نسخه تصویرآخرین مدرک تحصیلی متقاضی

3.        اصل و دو نسخه تصویر مدارک هویت و تابعیت متقاضی و همسر و فرزندان

4.        6 قطعه عکس 4*6 جدید و يکنواخت (تمام رخ با زمينه روشن , بدون کلاه  عينک و شال گردن) متقاضی

5.        6 قطعه عکس (9*6) دسته جمعی همسر و فرزندان کمتر از 18 سال (چنانچه تبعه خارج باشند (

6.        اصل و دو نسخه تصویر سند ازدواج

** برای دانلود فرم مربوطه اینجا را کلیلک کنید.

form

هموطنان عزیزی که برای بار اول به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن مراجعه می نمایند فرم تشکیل پرونده را به صورت خوانا و کامل تکمیل نموده و به مامور کنسولی ارائه نمایند .

 

 

 

وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر